Прочее

Nokia продовжує перемагати у світі мобільних телефонів, хоча жоден із них не злетів

Довгий час ім’я Nokia не звучало серед найкращих мобільних брендів. У цьому аспекті компанія втратила популярність, дозволивши іншим компаніям взяти на себе ініціативу. Вони залишилися позаду, настільки, що вони навіть здалися в області мобільних телефонів високого класу. Однак, і хоча це звучить суперечливо, це не означає, що вони не одержують великого прибутку в цьому світі.

На відміну від Nokia сьогодні отримує суттєві вигоди від фронту, тісно пов’язаного з мобільними телефонами. Як вони це роблять? Звичайно, не від продажу своїх смартфонів, а через інший, навіть важливіший носій. Ми говоримо про патенти та підключення. Все про сучасні технології та гаджети дивіться за адресою pravoved.kiev.ua.

Nokia продовжує перемагати у світі мобільних телефонів, хоча жоден із них не злетів

Nokia є королем 5G і домінує на цьому ринку

Зрештою, Nokia – це компанія, яка продала найбільше патентів, щоб мобільні телефони могли підключатися до мережі 5G. Це розумний крок, і він інвестував мільйони євро в дослідження та розробки. Результатом стало 4500 патентів, пов’язаних із підключенням до мережі 5G, які повинна отримати кожна компанія, якщо вона не хоче залишитися за ринком.

Звичайно, це не єдина компанія, що працює в цій галузі, але саме вона пропонує найкращі пропозиції. На сьогоднішній день Nokia просить лише 3 євро за кожен проданий пристрій 5G. Більш ніж розумна пропозиція, з якою вдалося укласти угоди з такими великими компаніями як Apple, Xiaomi, Huawei, OPPO, Blackberry, а також LG.

Тепер, знаючи, що мобільний зв’язок 5G є тенденцією, його прибуток, напевно, зросте як ніколи раніше в цьому секторі. Раніше прибуток Nokia становив від 100 до 250 мільйонів євро на рік. До 2022 року вони розраховують залучити до 55 мільярдів євро за рахунок продажу мобільних телефонів 5G, а також угод, пов’язаних із патентами.

Nokia продовжує перемагати у світі мобільних телефонів, хоча жоден із них не злетів

Можливість підключення 5G вже є фактом, і домінування Nokia теж

Завдяки підключенню 5G мобільні телефони отримали набагато швидше підключення до Інтернету. Відставання у відеоіграх ось-ось увійде в історію, а потокове відео ще ніколи не було таким плавним, як із цією технологією. Раніше про цю новинку було мало що відомо, а тепер це такий самий незамінний елемент, як і телефонна лінія.

Nokia пропонує найкращі патенти, і всі компанії шукають новітні технології. Цілком природно, що таким чином компанія продовжує отримувати значний прибуток, тому вона більше не має більшої присутності, коли йдеться про смартфони.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *